Nederlands English

Rit Registratie

Rit registratie maakt het mogelijk om uw autoritten van al uw auto's in kaart te brengen. De registraties voldoen aan alle eisen die de Belastingdienst u oplegt indien u gebruik wil maken van een rit registratie. Rit registratie kan u helpen uw kosten van uw auto drastisch te verlagen. Het is daarom ideaal voor ZZP-ers en leaseauto bezitters.

Rit registratie heeft als hoofddoel u zo snel en makkelijk mogelijk van dienst tezijn. Er kan dus uit een lijst gekozen worden van eerder gereden ritten gesorteerd op uw laatst ingevulde locatie, dit is ideaal voor simpel woon-werk verkeer. Indien u dit niet wenst dan kunt u zeer eenvoudig een nieuwe rit omschrijving aanmaken. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van uw laatste ingevulde locatie en van de GPS functionaliteit van uw telefoon.

Uw rit registratie kan worden gebackupped in de cloud(SkyDrive) en kan daarom bij verlies van uw telefoon opnieuw of aanschaf van een nieuwe opnieuw opgebouwd worden. Het is niet noodzakelijk om bij het invoeren van uw rit registratie continue een internet verbinding te hebben. Dit is ideaal voor het invoeren van uw rit registratie in bijvoorbeeld parkeergarages of op plekken met een slecht bereik.

Rit registratie is gratis te downloaden voor uw Windows Phone 7.x en/of Windows Phone 8.x

Architectuur / Ontwerp / Development

JSC Facturatie

Om het facturatieproces te versnellen is er een applicatie ontworpen/ontwikkeld waarmee adhv een screenshot “van goedgekeurde uren” (Urenregistratie klant) een sharepoint workflow wordt gestart welke vervolgens geautomatiseerd een factuur aanmaakt. De factuur wordt vervolgens mbv van een MS-Word 2010 add-in als PDF opgeslagen in een Sharepoint lijst.

Roadmap: Koppeling met boekhoudsystemen, factuur automatisch mailen naar klant.

Architectuur / Ontwerp / Development

JSC Portal

JSC Portal is een herontwerp van Chompff Portal echter JSC Portal is ontworpen met user-experience pattern Model-View-Controller. Verder is het een applicatieplatform waarmee een website modulair kan worden ontwikkeld, het is ontwikkeld met de nieuwste technieken van Microsoft, zoals ASP.NET MVC, LINQ. Tevens is de applicatie open-source en kan gedownload worden op codeplex zie de link hierboven.

JSC Portal is in januari 2011 omgezet naar ASP.NET MVC 2 en jQuery 1.5. Tevens zijn diverse bugs met betrekking tot de WYSIWYG template designer opgelost. Dit omdat JSC Projects zijn eigen huistijl heeft gewijzigd.

Architectuur / Ontwerp / Development

home-image