Nederlands English

TIM/E 

Als softwarearchitect verantwoordelijk voor het opzetten van TIM/E, een applicatie platform waarmee de gehele Toeslagen Nieuw keten beheerd kan worden. Dit platform is eventdriven en geheel service oriented ontworpen. Met behulp van dit platform kunnen de windows georienteerde applicaties welke draaien op diverse machines in de diverse omgevingen beheerd worden. Een van de functionaliteiten is dynamisch te up- of down-schalen van applicaties of remote beheer Microsoft BizTalk. Al deze functionaliteiten worden ontsloten door middel van een eigen ontwikkelde sitetemplate van SharePoint, maar is ook uit te rollen in een standaard ASP.NET webapplicatie.

Code review 

Als softwarearchitect verantwoordelijk voor het (code-)reviewen van de opgeleverde software tbv Toeslagen Nieuw welke door een externe leverancier(Cap Gemini BAS) is ontwikkeld.
Als bouwer verantwoordelijk van het bouwen van het hierboven beschreven applicatie platform met behulp van de bovenstaande technieken. Tevens ontwikkel ik diverse andere applicaties welke de overige afdelingen binnen Toeslagen Nieuw helpen ondersteunen.
 

DBA

Als dba-er verantwoordelijk voor het beheren van ongeveer 25 applicatie databases verdeeld over 4 verschillende omgevingen en 20 Microsoft SQL Servers(2005)
Senior bouwer, Softwarearchitect, dba
www.toeslagen.nl
home-image